Emmaus is vanaf woensdag 22-04 weer open! zie nieuws

  • Emmaus Veilingkade De winst van de winkel komt ten goede aan de Emmaus woon- werkgemeenschap in Langeweg.

  • Kom winkelen! Elke dag weer nieuwe aanvoer van spullen.

  • Afgifte bruikbare spullen Van dinsdag t/m zaterdag kunt u in de winkel bruikbare spullen bij ons afleveren..

  • Opvang Emmaus Veilingkade is onderdeel van de Emmaus woon- werkgemeenschap in Langeweg waar voor 12 voormalig dak- of thuislozen woonruimte en werk is.


Emmaus Veilingkade

De winkel aan de Veilingkade in Breda is onderdeel van Stichting Emmaus Langeweg. In Langeweg is een woon- werkgemeenschap voor dak- en thuislozen. Ben  je dak- of thuisloos en op zoek naar een plek voor een nieuwe start? klik hier voor meer informatie.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor werken en wonen? Kijk dan eens op www.emmaus.nl

 

 

Emmaus ook nog geopend op afspraak!

Tevens bieden wij klanten de mogelijkheid op afspraak te komen winkelen. Zo kunnen we  probleemloos voldoen aan de regels zoals die gelden. U kunt ons bellen op nummer 0168-324524. Het is  mogelijk te winkelen, buiten de openingstijden  op dinsdag en  donderdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. We spreken dan een tijdstip af wanneer u welkom bent en we zorgen dat er een medewerker beschikbaar is. Er kan dan uitsluitend gepind worden.

Beperkte iname spullen

Omdat de verkoop langzaam weer op gang komt en we nog voorraden hebben nemen we beperkt spullen aan.

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u van 9.00 - 17.00 uur spullen afgeven bij ons afgiftepunt aan de achterzijde van onze winkel . U wordt dan door een van onze medewerkers geholpen. Wegens de hoge kosten van afval zijn we genoodzaakt streng te keuren. Onverkoopbare goederen worden door ons geweigerd.

 

 

Wie zijn wij?

Emmaus is nu een wereldwijde beweging, welke in 1949 door Abbé Pierre in Frankrijk opgericht is. Zijn eerste doel was onderdak te bieden aan de vele dak- en thuislozen in het naoorlogse Parijs. Meer weten?


Abbe Pierre

Onze winkel

Assortiment